Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

A small gift with great impact

Zakelijk

Winkel

Onze producten in uw winkel? Neem dan contact met ons op en we bespreken de mogelijkheden.

Relatiegeschenken

Een waardevolle attentie voor je zakelijke relaties. Een bijzonder bundeltje dat uw relatie in het zonnetje zet en de waardering van het contact weergeeft.

Beurzen/Evenementen

Uw klanten op een bijzondere manier welkom heten of bedanken? Met deze attentie brengt u iets speciaals dat niet snel zal worden vergeten.

Kerstgeschenk

Met Kerst staan we vaak even stil om onze waardevolle klanten en zakelijke relaties te bedanken. Door dit in een bijzonder bundeltje te steken, kunt u uw waardering en warme wensen overbrengen voor een vreugdevol seizoen en een voorspoedig nieuw jaar.

Ontwerp op maat?

Wilt u uw klanten op een bijzondere manier bedanken of heeft u een bijzonder evenement? Wij maken met uw logo een bijzondere attentie. Neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Eigen merk

Bundeltjes met uw eigen merknaam er op? Dat kan, neem contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Speciale wensen?

Uw unieke wensen en creatieve ideeën zijn bij ons van harte welkom. Als de ideale optie niet in onze shop vindbaar is, zijn wij vaardig in het op maat ontwerpen van passende oplossingen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om uw ideeën te verwezenlijken.

Koop nu 3 bundeltjes voor €30!

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop