Deze site heeft beperkte ondersteuning voor uw browser. We raden aan om over te schakelen naar Edge, Chrome, Safari of Firefox.

A small gift with great impact

Baby

Kraam cadeautje

Welkom in de wereld, kleintje! Dit prachtige Bundeltje Geluk is speciaal samengesteld om vreugde en warmte te brengen aan pasgeborenen en hun gelukkige ouders. Geef dit geschenk dat de magie van een nieuw leven omarmt en koester deze speciale momenten voor altijd.

Babyshower

Vier de aanstaande aankomst met vreugde! Dit schitterende Babyshower Bundeltje is liefdevol samengesteld om een glimlach te toveren op aanstaande ouders. Schenk dit cadeau dat de opwinding van nieuw ouderschap omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor eeuwig.

Kinderfeestje

Vier het naderende kinderfeestje met vreugde! Dit betoverende bundeltje is zorgvuldig samengesteld om een lach op het gezicht van de jarige te toveren. Zaai de wensboontjes en laat de jarige zijn wensen doen uitkomen. Een bijzonder cadeau voor een bijzonder kindje.

Doop

Vier de heilige viering met vreugde! Dit prachtige Doop Bundeltje is zorgvuldig samengesteld om vreugde te brengen bij het dopen van een kindje. Schenk dit cadeautje dat de betekenis van dit heilige moment omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor eeuwig.

Comunnie

Vier de spirituele mijlpaal samen! Dit betekenisvolle bundeltje is met zorg samengesteld om vreugde te brengen tijdens deze bijzondere gelegenheid. Geef dit geschenk dat de viering van verbondenheid en feest omvat en bewaar deze kostbare herinneringen voor altijd.

Speciale wensen?

Uw unieke wensen en creatieve ideeën zijn bij ons van harte welkom. Als de ideale optie niet in onze shop vindbaar is, zijn wij vaardig in het op maat ontwerpen van passende oplossingen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om uw ideeën te verwezenlijken.

Koop nu 3 bundeltjes voor €30!

Winkelwagen

Er zijn geen producten meer te koop