This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

A small gift with great impact

Troost

Afscheid

Vier de verbondenheid met warmte! Dit dierbare bundeltje is met zorg samengesteld om warmte te brengen tijdens deze overgang. Geef dit geschenk dat de viering van gedeelde momenten omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor altijd.

Verlies

Koester de herinneringen met warmte. Dit liefdevolle bundeltje is zorgvuldig samengesteld om troost te bieden tijdens het verlies van een dierbare. Geef dit geschenk dat de waardevolle momenten omvat en bewaar deze kostbare herinneringen voor altijd.

Beterschap

Omarm herstel met zorg! Dit opbeurend bundeltje is liefdevol samengesteld om steun te bieden tijdens deze herstelperiode. Geef dit geschenk dat de wens voor een spoedig herstel omvat en laat deze positieve gedachten je begeleiden.

Volgende keer beter

Geef veerkracht! Dit bemoedigende bundeltje is liefdevol samengesteld om een glimlach te brengen na tegenslagen. Geef dit geschenk dat
de hoop op betere tijden omvat en koester deze veerkrachtige momenten.

Speciale wensen?

Uw unieke wensen en creatieve ideeën zijn bij ons van harte welkom. Als de ideale optie niet in onze shop vindbaar is, zijn wij vaardig in het op maat ontwerpen van passende oplossingen. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om uw ideeën te verwezenlijken.

Koop nu 3 bundeltjes voor €30!

Cart

No more products available for purchase