This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

A small gift with great impact

FAQ's

Algemene vragen

Hebben jullie een kortingscode voor mijn eerste aankoop?

We hebben soms een campagne waarbij we 10% korting bieden op je eerste aankoop. Als u deze campagne niet op onze website kunt vinden, is deze momenteel niet beschikbaar.

Biedt u een cadeau service aan?

We bieden momenteel geen cadeau service voor producten die via onze webshop zijn gekocht. Wel zijn al onze producten feestelijk en mooi verpakt.

Hoe kan ik een retailer worden van CocoBoté?

Dank u wel voor uw interesse in ons merk en voor het overwegen om een Tiny Heroes retailer te worden! We waarderen uw enthousiasme. Als u wilt dat ons verkoopteam uw verzoek beoordeelt, is het heel eenvoudig. Stuur ons gewoon een e-mail via de contactpagina. Ons vriendelijke verkoopteam zal uw e-mail met zorg behandelen en snel contact met u opnemen. We kijken ernaar uit om samen te werken!

Vragen over verzending

Ik heb mijn trackingnummer niet ontvangen

Zodra uw bestelling is verzonden, ontvangt u een verzendbevestiging met een trackinglink. Als u geen e-mail van ons ontvangt, controleer dan uw map met ongewenste e-mail en kijk of u het juiste e-mailadres hebt opgegeven bij het afrekenen. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen op info@cocobote.nl als u vragen heeft.

Mijn trackinglink is niet actief

Afhankelijk van de koerier waarmee uw bestelling is verzonden, is de trackinglink mogelijk niet actief in de eerste 2 werkdagen. U bent altijd welkom om contact met ons op te nemen op info@cocobote.nl als u vragen heeft.

Ik ondervind leveringsproblemen

Als u leveringsproblemen ondervindt, bent u altijd welkom om contact met ons op te nemen met uw bestelnummer op info@cocobote.nl. Houd er rekening mee dat tijdens drukke periodes vertragingen bij de levering kunnen optreden.

Vragen over retourneren

Hoe kan ik een product retourneren of ruilen?

Als u van gedachten verandert over een product, accepteren wij graag retourzendingen binnen 30 dagen na ontvangst van uw bestelling. Als u een artikel wilt ruilen naar een andere stijl, maat, kleur of product plaats dan een nieuwe bestelling en retourneer de artikelen die u wilt ruilen. Om retourpakketten naar ons te verzenden. Voor meer informatie over het retourneren van producten, lees hier.

Biedt u gratis retourneren aan?

Nee, wij bieden geen gratis retourzendingen aan. Als klant draagt u de kosten voor het retourneren van een product

Wanneer ontvang ik een terugbetaling voor het retourneren van mijn product?

De terugbetaling vindt automatisch plaats binnen 14 dagen nadat we uw retourpakket in ons magazijn hebben ontvangen. Restituties worden gecrediteerd op de oorspronkelijke betaalmethode, tenzij anders overeengekomen.

Klachten

Ik heb een verkeerde bestelling of product ontvangen

Als u een verkeerde bestelling of product heeft ontvangen, neem dan contact met ons op via info@cocobote.nl met uw bestelnummer en een product afbeelding en wij zullen de zaak onderzoeken.

Ik wil graag een klacht indienen

Het spijt ons te horen dat u een slechte ervaring heeft gehad met een van onze ontwerpen.

Als het product is gekocht bij een van onze retailpartners, dan vragen wij u vriendelijk om contact met hen op te nemen. De detailhandelaar behandelt uw claim in overeenstemming met de regels van het land van waaruit onze retailpartner opereert.

Als u het product op cocobote.com in onze webshop heeft gekocht, dient u hier uw claim in en wij zullen het binnen enkele werkdagen oplossen.

Ik heb een CocoBoté product cadeau gekregen en wil graag een klacht indienen

U moet een aankoopbewijs hebben om uw claim in te dienen.

Als het cadeau is gekocht bij een van onze retailpartners, dan vragen wij u om rechtstreeks contact met hen op te nemen. De detailhandelaar behandelt uw claim in overeenstemming met de regels van het land van waaruit onze retailpartner opereert.

Als het cadeau is gekocht in onze webshop en je hebt een bestelnummer, dien dan hier je claim in.

Veilige transacties

Transacties worden afgehandeld met beveiliging van bankkwaliteit.

Eenvoudig afrekenen

Onze beveiligde kassa is snel en gemakkelijk te gebruiken.

Neem contact op

Heeft u vragen? Neem op elk gewenst moment contact met ons op.

Koop nu 3 bundeltjes voor €30!

Cart

No more products available for purchase