This site has limited support for your browser. We recommend switching to Edge, Chrome, Safari, or Firefox.

A small gift with great impact

Feest

Verjaardag

Vier het nieuwe jaar vol vreugde! Dit feestelijke bundeltje is zorgvuldig samengesteld om een glimlach te toveren op het gezicht van de jarige. Geef dit geschenk dat de viering van het leven omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor altijd.

Bruiloft

Omarm de liefde! Dit schitterende bundeltje is met zorg gekozen om het bruidspaar te laten stralen. Schenk dit cadeau dat de viering van samenzijn omvat en bewaar deze kostbare herinneringen voor de eeuwigheid.

Valentijn

Vier de liefde! Dit betoverende bundeltje is met genegenheid samengesteld om harten te verwarmen. Geef dit geschenk dat de viering van liefde omvat en koester deze dierbare herinneringen die jullie samen verbind.

Jubileum

Vier de mijlpaal met vreugde! Dit prachtige bundeltje is liefdevol samengesteld om speciale herinneringen te koesteren. Schenk dit cadeau dat de viering van verbondenheid omvat en sta samen stil bij alle mooie momenten die jullie samen al hebben beleefd en de wensen die jullie nog hebben voor de toekomst.

Vrijgezellenfeest

Verwelkom de aanstaande verandering met feest en cadeaus! Dit bruisende bundeltje is met veel plezier samengesteld om vreugde te brengen bij de aanstaande. Geef dit geschenk dat de viering van het vrijgezellenleven omvat en het geluk dat de liefde hen heeft gevonden.

Geslaagd

Vier jou succes! Dit feestelijke bundeltje is met plezier samengesteld om een glimlach tevoorschijn te toveren bij de geslaagde persoon. Geef dit geschenk dat de viering van prestatie omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor altijd.

Bedankje

Omarm dankbaarheid met plezier! Dit hartverwarmende bundeltje is liefdevol samengesteld om waardering te kunnen tonen. Schenk dit cadeautje als een blijk van dank en tover een lach op het gezicht van de ontvanger.

Oud en Nieuw

Vier het nieuwe jaar! Dit sprankelende bundeltje is feestelijk samengesteld om een glimlach te brengen bij je geliefde, vrienden of familie. Geef dit geschenk dat de viering van frisse starts omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen voor altijd.

Kerst

Vier de feestdagen met de mensen die je lief hebt! Dit betoverende bundeltje is een prachtig cadeau voor onder de boom. Speciaal samengesteld om een glimlach te brengen tijdens deze speciale tijd. Geef dit geschenk dat de viering van gezelligheid en liefde omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen in de fotoboeken.

Pasen

Vier de lente met vreugde! Dit vrolijke bundeltje is liefdevol samengesteld om een glimlach te toveren bij jouw bezoek tijdens deze feestelijke dagen. Geef dit cadeau dat de viering van vernieuwing omarmt en laat de vreugde voortduren.

Sinterklaas

Vier de gezelligheid met vreugde! Dit feestelijke bundeltje is liefdevol samengesteld om een glimlach te toveren bij jong en oud. Geef dit cadeau dat de viering van traditie omvat en koester deze speciale momenten.

Housewarming

Vier het nieuwe thuis met een mooi gebaar! Dit warme bundeltje is liefdevol samengesteld om een glimlach te toveren bij de nieuwe bewoners. Geef dit geschenk dat de viering van een nieuw hoofdstuk omvat en bewaar deze bijzondere herinneringen in een warm nieuw thuis.

Liefde

Vier de liefde! Dit hartverwarmende bundeltje is liefdevol samengesteld om harten te verwarmen. Geef dit cadeau dat de viering van verbondenheid omvat en bewaar deze kostbare momenten met jou geliefde.

Juf en Meester

Vier de inzet en liefdevolle zorg! Dit dankbare bundeltje is zorgvuldig samengesteld om waardering te tonen. Schenk dit cadeautje dat de erkenning van hun bijdrage omvat en zet jou juf of meester in het zonnetje.

Vader en moederdag

Vier coole moeders en vaders met liefde! Geef dit waarderende bundeltje als een kostbare herinnering. Eer moeders en vaders vol liefde met dit warme geschenk, een viering van hun toegewijde zorg en onvoorwaardelijke liefde voor hun kinderen.

Speciale wensen?

Uw unieke wensen en creatieve ideeën zijn bij ons van harte welkom. Als de ideale optie niet in onze shop vindbaar is, zijn wij vaardig in het op maat ontwerpen van passende oplossingen bij grotere afname. Neem gerust contact met ons op, zodat we samen aan de slag kunnen gaan om uw ideeën te verwezenlijken.

Koop nu 3 bundeltjes voor €30!

Cart

No more products available for purchase